| Szezámmagos halfilé salátával receptHalas ételek Hozzávalók: 80 dkg halfile 15 dkg liszt 3 db tojás 30 dkg zsemlemorzsa 5 dkg szezámmag 3 dl étolaj 1 só 1 bors 1 cs.saláta apróra tépkedve 5 kanál extra szűz olívaolaj Elkészítés: A halfilét egyenlő darabokra vágjuk, és besózzuk. A zsemlemorzsába belekeverjük a szezámmagot, és lisztbe, felvert tojásba, és a szezámmagos morzsába megforgatjuk halszeleteket és forró olajban kisütjük. Közben a salátát kiöntjük egy tálba és olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk,sózzuk borsozzuk majd tálaláskor a szezámmagos halszeletek mellé tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |