| Sült-paradicsom leves receptLevesek Hozzávalók: 2 doboz darabolt paradicsom konzerv fokhagyma apróra vágott chili paprika 1 hagyma (opcionális) olívaolaj citromlé Elkészítés: A paradicsomkonzerveket felbontjuk, lecsöpögtetjük a levet egy tálba, és félrerakjuk. A paradicsomot egy tepsibe tesszük és meglocsoljuk oliva olajjal. 10-15 perc alatt 200 fokon megsütjük (vagy amíg megsül kicsit). Amikor megsült a paradicsom (ne égjen oda!), a turmixgépbe tesszük, ráöntjük a lecsöpögtetésből eltett levét, bele egy evőkanál citromlét, egy kis chilit, és a hagymát. Utána felforraljuk és ízesítjük, ez alkalommal már csak cukor és só kell bele. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |