| Stefánia vagdalt sárgarépával töltve receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg darált hús 2 tojás 2 áztatott zsemle 3 fej fokhagyma kis fej vöröshagyma 2 teáskanál pirospaprika só bors 1 piros kaliforniai paprika (kockára vágva) Valamint: 4 vastagabb sárgarépa 20 dkg trappista sajt (felszeletelve) Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrtam, fele adagot kizsírozott tepsibe raktam, megformáztam, és rátettem a sajtszeleteket, arra a sárgarépát, amit előtte egészben kicsit megpároltam, a répákat pedig befedtem a sajtszeletekkel a végén rátettem a hús másik felét is. Meglocsoltam olvasztott zsírral, és kb. 1 óráig sütöttem, azután a fóliát levéve kicsit megpirítottam. Hidegen és melegen is finom. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |