Tutireceptek.hu fejléc

Stefánia vagdalt sárgarépával töltve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús
2 tojás
2 áztatott zsemle
3 fej fokhagyma
kis fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika

bors
1 piros kaliforniai paprika (kockára vágva)
Valamint:
4 vastagabb sárgarépa
20 dkg trappista sajt (felszeletelve)

Elkészítés:
A hozzávalókat összegyúrtam, fele adagot kizsírozott tepsibe raktam, megformáztam, és rátettem a sajtszeleteket, arra a sárgarépát, amit előtte egészben kicsit megpároltam, a répákat pedig befedtem a sajtszeletekkel a végén rátettem a hús másik felét is. Meglocsoltam olvasztott zsírral, és kb. 1 óráig sütöttem, azután a fóliát levéve kicsit megpirítottam.

Hidegen és melegen is finom.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökös vagdalt » Tojásvagdalt » Vöröshagyma töltve » Májvagdalt
» Gombavagdalt » Görög vagdalt » Csirkemell vagdalt » Sült alma túróval töltve
» Barátfüle gombával töltve » Tejes karfiol sargarepaval » Sonkás vagdalthús » Kelkáposzta töltve
» Marhafelsál töltve » Tésztában sült vagdalt » Sertéskaraj töltve » Halvagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.