| Halvagdalt receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg halfilé 1 kisebb vöröshagyma 2 tojás 6-7 ek. prézli 1 kk. pirospaprika 1 cs. petrezselyem zöld 2 ek. olaj ízlés szerint só, bors olaj a sütéshez Elkészítés: A hal bőrét lehúzzuk, kiszálkázzuk (ha még találunk benne), majd apró lyukú húsdarálón ledaráljuk.Ha apróbbra akarjuk 2-3-szor is darálhatjuk. A megtisztított hagymát, a petrezselymet szintén apróra daráljuk.A tojásokkal meg 2-3 evőkanál prézlivel, a sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Féltenyérnyi pogácsákat formálunkbelőle, prézlibe forgatjuk, majd bő olajban kisütjük. Tanácsok: Mi a legjobban sült krumplival és tartármártással szeretjük. A receptet beküldte: kattyus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |