| Spárgás frittata receptTojásételek Hozzávalók: - 5 tojás - 5 ek. tej - só - őrölt bors - (reszelt )parmezán - egy marék zöld spárga - 3 ek. olívaolaj Elkészítés: A spárgákat eltörtem, a száruk leeső alsó részét eldobtam, a maradék hosszabb részt 2 cm-es darabokra vágtam--->Megmostam, papírtörlővel szárazra törölgettem. Egy teflon serpenyőben 2-3 evőkanál o.olajat felhevítettem, rádobtam a spárgát és közepes lángon megsütöttem, közben kicsit megsóztam. Közben az 5 tojást 5 evőkanál tejjel elhabartam ----> sóztam, borsoztam. Mikor a spárga elkészült, ráöntöttem és fedő alatt kis lángon addig sütöttem, míg a teteje is csaknem megszilárdult. Tanácsok: A tetejét megszórtam reszelt parmezánnal. Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: Zsó001 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |