Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás gombás rántott palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
Palacsinta:
30 dkg liszt
4 tojás
4 dl tej

szóda

Töltelék:
30 dkg sonka
40 dkg gomba
olaj

bors
petrezselyem
25 dkg trappista sajt
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:
Elkészítjük a sós palacsintákat.
Kevés olajon megpirítjuk a sonkát,hozzáadjuk a gombát,sózzuk borsozzuk.Készrepirítjuk.
Tűzről levéve megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel,és hozzáadjuk a reszelt sajtot.
A kész palacsintákat megtöltjük a raguval,és szögletesre hajtjuk.
Lisztbe,tojásba,morzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük.
Ízlés szerint adhatunk mellé tejfölt,de a majonéz is illik hozzá.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Palacsinta Gőzben » Sonkás tojáslepény » Szentgyörgyi palacsinta » Erdei gombás lapcsánka
» Sonkás kifli II. » Gombás, sonkás omlett » "Fekete" palacsinta » Gombás-tejszínes szendvics
» Sült gombás fánk » Rántott sütőtök » Gombás aprólékleves » Töltött rántott cukkini
» Csőben sült sonkás penne » Hargitai rakott palacsinta » Gombás hal palacsintaágyon » Sonkás-medvehagymás tészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.