Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás-gombás omlett Update: 1-es kód recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 evőkanál olivaolaj,
25 dkg gomba felszeletelve,
25 dkg sonka csíkokra vágva,
3 tojás,
3-4 evőkanál tejföl,
5 dkg reszelt sajt
tengeri só,
őrölt bors.

Elkészítés:
A sütőt 180 fokra melegítjük (gázsütőnél általában 2. fokozat). Forró olívaolajban pirítjuk meg a vékony gombaszeleteket, közben hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát is.
A tojásokat sóval, borssal alaposan felkeverjük. Kis méretű tepsibe, vagy hőálló egyadagos pudingformákba tesszük a gomba és sonkaszeleteket, aztán ráöntjük a tojást.
Sütőben 20 perc alatt készre sül. Rákanalazzuk a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal és még 3-4 percen át sütjük, hogy az íze összeálljon


A receptet beküldte: Krysty


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkinis omlett » Sonkás-gombás karaj » Sonkás-gombás omlett » Tésztás omlett
» Burgonyaomlett » Almaomlett » Kolbászos tésztaomlett » Gombás, sonkás omlett
» Krumplis, hagymás omlett » Színes omlett » Fokhagymás omlett gombával » Rokfortos omlett
» Krumplís omlett » Burgonyás omlett » Tarkabarka omlett » Bazsalikomos omlett


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.