Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú marhamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
olaj
80 dkg csíkokra vágott marhamáj
majoránna
bors
liszt
2 dl marhahúsleves(kockából)
só citromlé
1 kk. tárkonyecet

Elkészítés:
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk,megpirítjuk.Hozzáadjuk a marhamájat,megszórjuk majoránnával,borssal,jól lepirítjuk,megszórjuk liszttel,majd rövid pirulás után hozzáadjuk a húslevest.Mikor a máj már puha,sóval,citromlével,tárkonyecettel ízesítjük.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Indián lány


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vödrös savanyúságom » Savanyú káposzta lencsével » Nyári savanyúság télire » Savanyú krumpli leves
» Savanyú máj pörköltágyon » Sültcéklás savanyúkáposzta » Savanyú-édes leves » Savanyú göngyölt hús
» Édes-savanyú hússaláta » Vágott, vegyes savanyúság » Savanyúkáposztás metélt » Édes-savanyú sertéscsíkok
» Édes-savanyú csirkemell » Savanyú káposzta bulgurral » Vödrös savanyúság » Savanyú káposzta párolva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.