Tutireceptek.hu fejléc

Savanyú marhamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
olaj
80 dkg csíkokra vágott marhamáj
majoránna
bors
liszt
2 dl marhahúsleves(kockából)
só citromlé
1 kk. tárkonyecet

Elkészítés:
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk,megpirítjuk.Hozzáadjuk a marhamájat,megszórjuk majoránnával,borssal,jól lepirítjuk,megszórjuk liszttel,majd rövid pirulás után hozzáadjuk a húslevest.Mikor a máj már puha,sóval,citromlével,tárkonyecettel ízesítjük.
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Indián lány


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott savanyúkáposzta » Vágott, vegyes savanyúság » Savanyukáposztás tarja » Kínai erős-savanyú leves
» Gyors savanyú káposzta » Savanyú káposztás borda » Savanyú leves » Savanyú káposzta krémleves
» Édes és savanyú » Savanyú pulykaraguleves » Savanyú csirkezúza » Édes - savanyú sertéssült
» Savanyú uborkás raguleves » Kovászos savanyú káposzta » Savanyú káposzta lencsével » Savanyúkáposzta leves 2.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.