| Sarlott torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2x5 tojásból piskótát sütünk. Feltekerjük lekvárral piskótatekercsnek.Ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Fóliával bélelt tálba körbe kirakjuk. Elkészítés: Krém: 1 dl tejszín ízű pudingot felfőzünk 4 dl tejjel 2 evőkanál cukorral.űBelekeverjük a leszűrt kompót(mindegy milyen) 1dl levébe felforralt 3 teáskanál zselatint. Langyosra hűtjük és a pudinghoz keverjük. 5dl tejszínt(Hulala)felverünk 2 evőkanál cukorral és a már kihült pudingos, gyümölcsös anyaggal összekeverjük. A piskótatekerccsel kibélelt tálba öntjük. A tetejére is piskótatekercs kerül. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Csak másnap borítjuk ki! A receptet beküldte: rincsi@citromail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |