Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarackos pulykapecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg pulykamellfilé
20 dkg aszalt sárgabarack
2 ek. vaj
3 ek. tejföl
1 fej hagyma
sültcsirke vagy más füszersó

Elkészítés:
A húst jól megszórjuk a fűszersóval, és egy tűzálló tálba tesszük.A barackor beáztatjuk melegvízbe. A hagymát összevagdaljuk, majd a vajon megpirítjuk. Hozzáadunk kb. hat darab összevagdalt sárgabarackot, fél pohár vizet és a tejfölt. Pár percig főzzük, aztán összeturmixoljuk. A húst beborítjuk az elkészült mártással, és körberakjuk a maradék aszalt sárgabarackkal. Letakarva 200 fokon kb. 50 percig sütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos szelet » Búbos pulykapecsenye » Sárgabarackos párnák » Kakaós-sárgabarackos süti
» Sárgabarackos kacsamell » Sárgabarackos habos » Sárgabarackos sütemény » Sárgabarackos, habos süti
» Sárgabarackos sertéskaraj » Sárgabarackos müzliszelet » Sárgabarackos joghurttorta » Sárgabarackos-gombóc
» Sárgabarackos bögrés süti » Túrós-sárgabarackos » Sárgabarackos muffin 1 » Elzászi pulykapecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.