| Sárgabarackos pulykapecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg pulykamellfilé 20 dkg aszalt sárgabarack 2 ek. vaj 3 ek. tejföl 1 fej hagyma sültcsirke vagy más füszersó Elkészítés: A húst jól megszórjuk a fűszersóval, és egy tűzálló tálba tesszük.A barackor beáztatjuk melegvízbe. A hagymát összevagdaljuk, majd a vajon megpirítjuk. Hozzáadunk kb. hat darab összevagdalt sárgabarackot, fél pohár vizet és a tejfölt. Pár percig főzzük, aztán összeturmixoljuk. A húst beborítjuk az elkészült mártással, és körberakjuk a maradék aszalt sárgabarackkal. Letakarva 200 fokon kb. 50 percig sütjük. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |