Tutireceptek.hu fejléc

Málnaparfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
2 dl tej
2 tojás
10 dkg kristálycukor + 10 dkg porcukor
3 dl tejszín
5 dkg vaníliás cukor
málna ízlés szerint

Elkészítés:
Habustben felfozzuk a hidegen osszekevert tejet, cukrot és a tojássárgát - állandó keverés kozben, majd lehutjuk. Hozákeverjuk a habbá vert tejszínt, hozzászórjuk a vaníliás cukrot. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjuk és óvatosan a tejszínes krémbe keverjuk majd mehet hozzá a villával szétnyomkodott málna is. 2-3 óra alatt lefagyasztjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cherry41


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes fincsi barackfagyi » 0 kalóriás fagyi » Addiktív eperhab » Csokis fagyi két összetevőből
» Banánfagylalt2 » Mascarponés meggyfagylalt » Dinnyegranita » Fagylalt őszibarackkal
» Nektarinos fagylalt » Cappuchino fagylalt » Eperfagylalt gyümölccsel » Sült fagylalt (Kata-féle)
» Házi málna fagyi » Banános sárgadinnyefagyi » Kókuszfagylajt » Bogyós-vaníliás túrófagylalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.