Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos meggyes parfé recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
5 dl. joghurt
2 x 2.5 dkg zselatin
40 csepp édesitő
20 dkg meggy v befőtt
3 dl tejszin

Elkészítés:
A joghurot megfelezem, egyikbe teszem az átpaszirozott meggyet,a lébe teszem az egyik zselatint és felmelegitem. a másikba vizezzel elkészitem a zselatint, félre teszem, amig hűl felverem a tejszint jó keményre, és elfelezem
mindegyike rakom a tejszint ovatossan,elkeverem.

Majd egy borda sűtőt kibélelek folpakkal és a meggyeset teszem bele majd a fehéret.
Lehet igy is hagyni de- lelhet villával ovatossan megkeverni akkor márványos lesz.

A mélyhűtőbe tesszük 2-3 órára majd szeleteljük.

Tanácsok:
De aki csokisan szeretné akkor nem meggyel késziti hanem holland kakaóval, és ugy édesitővel szintén.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes csokipuding torta » Joghurtos pohárkrém » Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Meggyes palacsinta
» Kakaós-meggyes szelet! » Barna meggyes » Joghurtos süti » Joghurtos sós rudak
» Parfékockák » Meggyes piskóta » Kakaós-meggyes sütemény » Meggyes sütike.
» Joghurtos kekszes » Meggyes-fahéjas muffin » Almás, joghurtos muffin » Meggyes-mákos sajttorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.