| Sárgabarackturmix receptTurmixok Hozzávalók: 1 l tej, 10 szem érett sárgabarack, 2 evőkanál cukor, vaníliás cukor fahéj Elkészítés: A barackot alaposan megmossuk, a héját lehúzzuk, szétnyitjuk, a magot eltávolítjuk. A gyümölcsöt egy kevés tejjel alaposan összeturmixoljuk, majd hozzáöntjük az összes tejet, cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal ízesítjük, és addig turmixoljuk, amíg a cukorszemcsék elolvadnak. Hosszú poharakat jégkockával lehűtünk, a vizet kiöntjük belőle, de a megmaradt jeget nem, és ráöntjük a turmixot. Keverőpálcával, szívószállal kínáljuk. Tanácsok: Készíthetjük cukor nélkül is, de folyékony édesítőszert is tehetünk bele. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |