Tutireceptek.hu fejléc

Sárgabarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1kg sárgabarack
2 dl tej
2 dl fehérbor
1 tojássárgája
1 evőkanál liszt

cukor
1/2 citrom
darabka vanília

Elkészítés:
A hámozott,kimagozott sárgabarackot 1.5 liter vízben megfőzzük.(Kis darab citromhéjat és a vaníliát is belefőzzük)Összeturmixoljuk a citrom levével és a többi hozzávalóval.Felforraljuk majd lehűtjük,néhány órára hűtőbe tesszük.Jó hidegen fogysztjuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgabarackleves » Tojásos káposztaleves » Májgaluska leves » Sajtos cukkini karika
» Zöldbableves betyárosan » Tisztító leves. » Buzsáki tányéros » Joghurtos uborkaleves
» Zöldségleves zabgaluskával » Ezerjó zöldségleves » Bugonyaleves csülökkel » Aprósütemény gyerekeknek
» Galuskás-krumpli leves » Tejszínes kukorica leves » Görög húsgombócok » Paviai leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.