| Sárgabarack-flán receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1/2 kg sárgabarack 2 evőkanál porcukor+5 dkg 3 egész tojás 2 dl tejszín 1/2 dl tej 1 cs.vaníliás cukor Elkészítés: A sárgabarackot félbe vágjuk magozzuk.4 kis tűzálló tálat vastagon kikenünk margarinnal,majd beletesszük a barackokat,meghintjük porcukorral.Simára keverjük a tojásokat a tejszínnel és a tejjel hozzáadjuk az 5 dkg porcukrot végül egy csomag vaníliás cukorral ízesítjük.A barackokra öntjük a masszát.A tálkákat egy tepsibe rakjuk úgy, hogy alá ujjnyi magasan meleg vizet öntünk.Előmelegített sütőben 45 percig gőzben sütjük. Melegen hidegen is fogyasztható A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |