Tutireceptek.hu fejléc

Andi narancstortája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
9 NARANCS
3 DL CITROMLÉ
40 DKG PORCUKOR
3 CSOMAG VANILLIÁS PUDINGPOR
3/4 LITER TEJ
6 DL HABTEJSZÍN
1 1/2 CSOMAG ZSELATIN
7 TOJÁSBÓL PISKÓTA

Elkészítés:
A 9 NARANCSOT MEGHÁMOZZUK ÉS KARIKÁRA VÁGJUK.
40 DKG PORCUKROT A 3 DL CITROMLÉVEL ELKEVERJÜK AMÍG EL NEM OLVAD,ÉS RÁÖNTJÜK A FELKARIKÁZOTT NARANCSOKRA.LETAKARJUK ÉS 1 NAPIG HŰTŐBE TESSZÜK.
MÁSNAP:
A CITROMLÉBE ÁZTATOTT NARANCS LEVE FELÉT ELTESSZÜK,A MÁSIKBA FELOLDJUK A ZSELATINT.A TEJSZÍNT FELVERJÜK,ÉS A PUDINGOT MEGFŐZZÜK.A PUDINGOT AMIKOR KIHŰLT,APRÁNKÉNT HOZZÁKEVERJÜK A ZSELATINT AMIT FELOLDOTTUNK,ÉS A FELVERT TEJSZÍNT.EGY TÁLBA SZÉPEN KIRAKJUK A NARANCSOKAT,ELŐSZÖR AZ ALJÁT,AZTÁN AZ OLDALÁT IS.FELVÁGJUK A PISKÓTÁT 2 CM SZÉLES CSÍKOKRA,ÉS A PISKÓTÁT ÉS A KRÉMET A TÁLBA RÉTEGEZZÜK.AZ UTOLSÓ RÉTEG A PISKÓTA LEGYEN.BETESSZÜK HŰLNI A HŰTŐBE 2 ÓRÁRA,MAJD EGY TÁLCÁRA RÁFORDÍTJUK.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: sandi39


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nagyanyám narancstortája » Édes szerelem » Kürtőskalács » Mihály Király
» Lekváros Linzer (fenyőfa) » Kulka -féle citromos álom » Citromkrémes mákos szelet » Lekváros táska
» Chilis keksz » Szalakális omlós krémes » Almás gofri » Kakaós csiga 2.
» Túrós süti » Bocis muffin » Zabpehelyhes szelet » Osztrák csokoládétorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.