| Andi narancstortája receptSütemények, édességek Hozzávalók: 9 NARANCS 3 DL CITROMLÉ 40 DKG PORCUKOR 3 CSOMAG VANILLIÁS PUDINGPOR 3/4 LITER TEJ 6 DL HABTEJSZÍN 1 1/2 CSOMAG ZSELATIN 7 TOJÁSBÓL PISKÓTA Elkészítés: A 9 NARANCSOT MEGHÁMOZZUK ÉS KARIKÁRA VÁGJUK. 40 DKG PORCUKROT A 3 DL CITROMLÉVEL ELKEVERJÜK AMÍG EL NEM OLVAD,ÉS RÁÖNTJÜK A FELKARIKÁZOTT NARANCSOKRA.LETAKARJUK ÉS 1 NAPIG HŰTŐBE TESSZÜK. MÁSNAP: A CITROMLÉBE ÁZTATOTT NARANCS LEVE FELÉT ELTESSZÜK,A MÁSIKBA FELOLDJUK A ZSELATINT.A TEJSZÍNT FELVERJÜK,ÉS A PUDINGOT MEGFŐZZÜK.A PUDINGOT AMIKOR KIHŰLT,APRÁNKÉNT HOZZÁKEVERJÜK A ZSELATINT AMIT FELOLDOTTUNK,ÉS A FELVERT TEJSZÍNT.EGY TÁLBA SZÉPEN KIRAKJUK A NARANCSOKAT,ELŐSZÖR AZ ALJÁT,AZTÁN AZ OLDALÁT IS.FELVÁGJUK A PISKÓTÁT 2 CM SZÉLES CSÍKOKRA,ÉS A PISKÓTÁT ÉS A KRÉMET A TÁLBA RÉTEGEZZÜK.AZ UTOLSÓ RÉTEG A PISKÓTA LEGYEN.BETESSZÜK HŰLNI A HŰTŐBE 2 ÓRÁRA,MAJD EGY TÁLCÁRA RÁFORDÍTJUK. Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: sandi39 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |