Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött húsgombóc recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 szikkadt zsemle,
2 kis fej vöröshagyma,
15 dkg juhsajt,
1 kávéskanál mustár,
50 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
4 db ecetes uborka

Elkészítés:
Az áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, a sajtot, uborkát felkarikázzuk, elkeverjük a mustárral. A húst a tojással, sóval, borssal, 1 zsemlével összedolgozzuk. Nyolc korongot készítünk. Felére elosztjuk a sajtos, uborkás keveréket, a másik felével letakarjuk. Széleiket összenyomjuk. Olajjal megkenjük. Oldalanként 8-10 percig sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás töltött csirke » Töltött kelkáposzta » Töltött tok » Töltött kacsa (4személyre)
» Sonkával töltött batyu » Juhtúrós töltött krumpli » Sonkás töltött krumpli » Töltött tojás
» Görög töltött paprika » Töltött gombafejek rántva » Virslivel töltött csirke » Sajttal rakott pulykamell
» Töltött kacsacomb » Töltött gombafejek II. » Túróval töltött burgonya » Töltött krumpli


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.