| Batyuban sült halfilé receptHalas ételek Hozzávalók: 50 dkg fehér húsú halfilé hal fűszerkeverék 1 cs. újhagyma 10 dkg csiperkegomba 15 dkg koktélparadicsom 1/2 cs. kakukkfű, v. szárított oregáno 1/2 citrom leve vaj Elkészítés: A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel. Duplán hajtott alufóliát vékonyan megkenünk vajjal, ráteszünk egy-egy halszeletet. Majd egyenletesen szétosztva ráhalmozzuk a szeletelt gombát,paradicsomot,hagymát,1-2 paprikakarikát. Megszórjuk kakukk fűvel, meglocsoljuk citromlével. A maradék vajat rádaraboljuk és szaloncukor szerűen összecsomagoljuk az alufóliát. A batyukat 200 fokra előmelegített sütőben,30-40 percig sütjük, közben 1x2-szer megforgatjuk. Tálaláskor felvágjuk a csomagokat de alufóliával együtt tesszük a tányérra. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |