Tutireceptek.hu fejléc

Batyuban sült halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg fehér húsú halfilé
hal fűszerkeverék
1 cs. újhagyma
10 dkg csiperkegomba
15 dkg koktélparadicsom
1/2 cs. kakukkfű, v. szárított oregáno
1/2 citrom leve
vaj

Elkészítés:
A halfiléket vékony szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel.
Duplán hajtott alufóliát vékonyan megkenünk vajjal, ráteszünk egy-egy halszeletet. Majd egyenletesen szétosztva ráhalmozzuk a szeletelt gombát,paradicsomot,hagymát,1-2 paprikakarikát. Megszórjuk kakukk fűvel, meglocsoljuk citromlével. A maradék vajat rádaraboljuk és szaloncukor szerűen összecsomagoljuk az alufóliát. A batyukat 200 fokra előmelegített sütőben,30-40 percig sütjük, közben 1x2-szer megforgatjuk. Tálaláskor felvágjuk a csomagokat de alufóliával együtt tesszük a tányérra.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Megyeri halfilé » Fokhagymás halfilé » Juhtúrós halfilé rántva » Firenzei halfilé
» Batyuban sült hús » Szezámmagos halfilé » Tengeri halfilé rizzsel » Kapros, krumplis halfilé
» Joghurtos párolt halfilé » Brokkolis halfilé » Halfilé sáfrányos vajjal » Halfilé zödségesen
» Zöldséges halfilé » Halfilé kakastaréjjal » Rozmaringos halfilé » Gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.