| Halfilé kakastaréjjal receptHalas ételek Hozzávalók: 80 dkg tengeri halfilé 30 dkg füstölt szalonna 1 fej vöröshagyma 1 csapott evőkanál pirospaprika 1 késhegynyi őrölt bors só Elkészítés: A halszeleteket besózzuk. A szalonnát felszeleteljük, felső szélét 1 cm-re bevagdossuk, megpirítjuk, majd zsiradékából kiszedve félretesszük. A hagymát felkockázzuk, aranysárgára dinszteljük a szalonnazsírban, elkeverjük pirospaprikával, őrölt borssal, - hozzáadjuk a halat és óvatosan átforgatva megsütjük, - úgy, hogy a halszeletek ne törjenek össze. A halszeletek tetejére rakjuk a kakastaréjokat (kisült szalonnát) és sajtos daragombóccal tálaljuk. Tanácsok: Lásd a receptek között: sajtos daragombóc A receptet beküldte: Bártfai Andrea Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |