| Sajtos csirketócsni receptHúsételek Hozzávalók: 500 g csirkehús (mell vagy csont és bőr nélküli comb) 220 g reszelt eidami sajt 3 evőkanál étkezési keményítő 2 evőkanál majonéz 2 szál újhagyma 2 db tojás 1 csipet csípős pirospaprika só, bors olaj a sütéshez Elkészítés: A csirkét gondosan felvágjuk minél kisebb darabokra. A húst összekeverjük a reszelt sajttal, hozzáadjuk a felvágott újhagymát, tojást, keményítőt, majonézt, sót és fűszereket, a keveréket alaposan összedolgozzuk, és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A masszából evőkanállal adagokat veszünk ki, forró olajba tesszük őket, majd a kanál aljával szétlapítjuk, lassan, mindkét oldalról aranybarnára sütjük. Miután megsült, a felesleges olajat leitatjuk papír törlővel, a pogácsákat melegen tálaljuk, akár főtt burgonyával is lehet. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |