| Sajtos csirkesült gombás raguval receptHúsételek Hozzávalók: 1/2 kg erdei gomba /vargánya,galambica/ 1 db vörös hagyma 1 tk fűszerpaprika 1 ek darált paprikakrém 1-2 db paradicsom 2 db paprika 2 gerezd fokhagyma só bors majoránna 2 ek étolaj 4 db filézett felső csirkecomb só 3 ek liszt 1 tk piros porpaprika A sütéshez: 4 dl étolaj A csirkecomb tetejére: 1-1 szelet paradicsom 1-1 szelet lapka sajt Elkészítés: A gombás ragu készítés: Étolajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem. Beletettem a szeletekre vágott gombát és befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel és hozzá adtam a paprikát és a paradicsomot is. Fél órán belül készre főztem. A csirke sütése: A csirkecombot sóztam,paprikával elkevert lisztbe forgattam,majd étolajban kisütöttem. Egy tepsibe tettem a combokat,rátettem a paradicsom szeleteket és sajttal befedtem. 180 fokra melegített sütőben addig sütöttem, amíg a sajt ráolvadt. http://receptneked.hu/szarnyas/sajtos-csirkesult-gombas-raguval/ A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |