| Sáfrányos rizottó receptEgytálételek Hozzávalók: 30 dkg rízs, 7 dkg vaj, 1/2 fej vöröshagyma, sáfrány, 1 liter húsleveslé (forró), 4 evőkanál parmezán sajt. Elkészítés: Vágd finomra a hagymát és párold üvegesre 3 dkg vajon. Add hozzá a rízst, engedd fel néhány evőkanál húsleveslével. Amikor a rízs felszívta a húsleveslét, keverd bele a sáfrányt. Fokozatosan add hozzá a húsleveslét, mindig várd meg míg beszívja. Amikor megpuhult a rízs (ne legyen száraz), vedd le a tűzről és keverd hozzá a maradék vajat és a reszelt parmezánt. Forrón tálald. Tanácsok: Párolt, zöldséges húsokhoz köretként is kínálhatod. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |