Tutireceptek.hu fejléc

Rózsafánk(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Töltelék

4 evőkanál porcukor
1 vaníliás cukor
10 dkg Rama Sütőmargarin
Tésztája

pici só
2 dkg élesztő
6 kockacukor
2 dl tej
3 tojássárgája
30 dkg liszt

Elkészítés:
Tészta:
Az összetevőket jól kidolgozzuk, és ha megkelt, jön a töltelék.

Töltelék:
Minden összeteveőit jól kikeverünk.

A megkelt tésztát kinyújtjuk, és mint a bejglibe belekenjük a vajas vagy sütőmargarinos krémet. 15 db-ra vágjuk és kizsírozott vagy sütőmargarinozott tepsiben még egyszer kelesztjük, és utána forró sütőben megsütjük. Melegen isteni finom.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Twix szelet » Csoki pie » Lúdláb torta. » Öntött almás
» Rizses szelet » Tiramisu másképpen » Fini pogácsa » Meggyes-mákos muffin II
» Epres joghurtalagút » Francia krémes házilag » Mikulás feher Szelet » Mini fánk
» Áfonyahabos rizskocka » Eperkrém rétestésztában » 10 perces kuglóf » Amerikai szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.