Tutireceptek.hu fejléc

Rózsafánk(Kata-féle) recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Töltelék

4 evőkanál porcukor
1 vaníliás cukor
10 dkg Rama Sütőmargarin
Tésztája

pici só
2 dkg élesztő
6 kockacukor
2 dl tej
3 tojássárgája
30 dkg liszt

Elkészítés:
Tészta:
Az összetevőket jól kidolgozzuk, és ha megkelt, jön a töltelék.

Töltelék:
Minden összeteveőit jól kikeverünk.

A megkelt tésztát kinyújtjuk, és mint a bejglibe belekenjük a vajas vagy sütőmargarinos krémet. 15 db-ra vágjuk és kizsírozott vagy sütőmargarinozott tepsiben még egyszer kelesztjük, és utána forró sütőben megsütjük. Melegen isteni finom.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült vaníliakrém » Amerikai krémes pudinggal » Sárgabarackpite lightosabban » Isteni torta :)
» Málnás keksz » Csupa túró túrótorta » Boston Cream Cupcake » Rácsos, mákos pite
» Vargabéles Gligi módra » Babapiskótás 2 » Datolyás csók » Sajtos pite
» Eperjoghurtos torta » Tojáshabos babapiskóta » Gesztenyés Charlotte » Csokoládés keksz


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.