| Rózsafánk(Kata-féle) receptSütemények, édességek Hozzávalók: Töltelék 4 evőkanál porcukor 1 vaníliás cukor 10 dkg Rama Sütőmargarin Tésztája pici só 2 dkg élesztő 6 kockacukor 2 dl tej 3 tojássárgája 30 dkg liszt Elkészítés: Tészta: Az összetevőket jól kidolgozzuk, és ha megkelt, jön a töltelék. Töltelék: Minden összeteveőit jól kikeverünk. A megkelt tésztát kinyújtjuk, és mint a bejglibe belekenjük a vajas vagy sütőmargarinos krémet. 15 db-ra vágjuk és kizsírozott vagy sütőmargarinozott tepsiben még egyszer kelesztjük, és utána forró sütőben megsütjük. Melegen isteni finom. A receptet beküldte: hpkati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |