| Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg sertésszűz 20 dkg bacon 20 dkg juhtúró 4 dl tejszín 50 dkg burgonya só t.bors rozmaring olaj Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt megpucoljuk, 4-6 részbe vágjuk, és bő olajban kisütjük. A húst 4 adagba vágjuk, klopfoljuk, sózzuk, picit borsozzuk, majd rozmaringgal megszórva megsütjük. Visszamaradt zsírjában a kockára vágott bacont lepirítjuk,ráöntjük a tejszínt, majd belemorzsoljuk a juhtúrót, és ha kiforraltuk, hozzákeverjük a steakburgonyát. Tálra halmozzuk, majd ráhelyezzük a húst. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |