| Mélysütött húsgolyók receptHúsételek Hozzávalók: 30 dkg finomra darált sertéshús 1 zöldhagyma 1 tojás Olaj a mélysütéshez 1 kanál cherry 1 kanál kukoricaliszt 1 kígyóuborka Friss cseresznye vagy cseresznyekompót Elkészítés: a darált húst összekeverjük a tojással, az apróra vágott zöldhagymával, majd a sherryvel és a kukoricaliszttel. Az uborkát késsel viszonylag vékony csíkokra vágjuk átlósan. A húsból diónyi gombócokat formálunk. Fozés: a húsgolyókat az igen forró olajban kisütjük. A félig egymásra helyezett uborkacsíkokkal körülrakjuk a tányért, cseresznyével díszítjük, középen pedig gúlát emelünk a húsgolyókból. A receptet beküldte: LoLiNa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |