| Ropogósra sült virsli saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 2 csomag 140gr-os füstölt virsli 4 db tojás 1 db jégsaláta 1 db fodros saláta (lollo) 3 szál újhagyma 10 dkg koktélparadicsom olívaolaj só bors bazsalikom Elkészítés: A virslit vékony karikára vágjuk, kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk, és félretesszük hűlni. A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük. A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk. Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén kerül bele a virsli. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |