| Izletes karalábéleves receptLevesek Hozzávalók: levescsont, 1 db karalábé,1-2 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 gerezd fokhagyma, 2 húsleveskocka, petrezselyem, zellerzöldje, olaj, kevés liszt, pirospaprika, 2 ek tejfel Elkészítés: A levescsontot felteszem főni, lehabozom, hozzáadom a feldarabolt répákat, fokhagymát és a kockára vágott karalábét. A zöldeket csak az utolsó 10 percben teszem hozzá, hogy ne főjenek szét a levesben, majd ki is veszem. Vékonyka rántást készítek a leveshez, majd tejföllel ízesítem. Tanácsok: Én a leveseket nem szoktam sózni, leveskockát használok ami elegendő sót tartalmaz. A receptet beküldte: 5arany9 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |