Tutireceptek.hu fejléc

Remulád mártás - ahogy én készítem recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
(2 személyre)

1 dl tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édeskés mustár
1 kis marék snidling
1 ek. kapribogyó
1 csemege uborka

Elkészítés:
A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem.
Az uborkát lereszeltem, a snidlinget apróra összevágtam. Összeaprítottam a kapribogyót is és elkeverem a mártással.

Tanácsok:
Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mentás citrommártás » Áfonyamártás » Rebarbara mártás » Almás tormamártás
» Zöldségmártás » Mézes csokoládémártás » Csirke paprikás mártással » Fehérmártás
» Őzcomb pikáns mártással » Flódni, ahogy mi szeretjük » Gratenmártásos karfiol » Karfiol fehér mártásban
» Csirkemell sajtmártással » Tejszínes kapormártás » Finom kaprimártás » Fokhagymamártás 2


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.