Tutireceptek.hu fejléc

Pulykamell raclette recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg pulykamell, (ebből kb 55 dekányit rövid időre lefagyasztok, a maradékot pedig félreteszem),
25 dkg zsíros sertéslapocka,
1 beáztatott zsemle,
2 evőkanál vágott petrezselyemzöld,
4 dkg konzerv kukorica,
fél piros paprika felkockázva,
1 db tojás,
só,
bors,
6 evőkanál olivaolaj,
25 dkg raclette-sajt.

Elkészítés:
A 25 deka pulykamellet a lapockával és a kicsavart zsemlével húsdarálón ledarálom, belekeverem a petrezselyemzöldet, kukoricát, paprikát, a tojást.
Sóval, borssal ízesítem.
Igen vékony szeletekre vágom a fagyasztott mellet és két tálra osztom.
Középen helyezem el a lapockás keveréket. Mindenki kiolajozza a sütőkéjét és belefektet egy szelet mellet, rátesz egy keveset a töltelékből és betolja a készülékbe. Mintegy 2-3 perc múlva kiveszi, ráfektet egy sajtszeletkét és visszatolja kis időre, míg a sajt rá nem olvad.

Tanácsok:
Ezt főleg, grillezésre ajánlom!


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Füstölt pulykamellsaláta » Pikáns leves pulykamellből » Almás-citromos pulykamell » Tejfölös pulykamellpörkölt
» Parajos pulykamell » Csőbensült pulykamell » Sajtos-sonkás pulykamell » Citromos pulykamell sült
» Brokkolis pulykamell » Gombás-tejfölös pulykamell » Zöldborsós pulykamell ragu » Göngyölt pulykamell
» Kapros pulykamell » Pulykamell paraj paplanban » Pulykamell+gombás mártás » Spenót pulykamellel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.