| Pulykamell raclette receptHúsételek Hozzávalók: 80 dkg pulykamell, (ebből kb 55 dekányit rövid időre lefagyasztok, a maradékot pedig félreteszem), 25 dkg zsíros sertéslapocka, 1 beáztatott zsemle, 2 evőkanál vágott petrezselyemzöld, 4 dkg konzerv kukorica, fél piros paprika felkockázva, 1 db tojás, só, bors, 6 evőkanál olivaolaj, 25 dkg raclette-sajt. Elkészítés: A 25 deka pulykamellet a lapockával és a kicsavart zsemlével húsdarálón ledarálom, belekeverem a petrezselyemzöldet, kukoricát, paprikát, a tojást. Sóval, borssal ízesítem. Igen vékony szeletekre vágom a fagyasztott mellet és két tálra osztom. Középen helyezem el a lapockás keveréket. Mindenki kiolajozza a sütőkéjét és belefektet egy szelet mellet, rátesz egy keveset a töltelékből és betolja a készülékbe. Mintegy 2-3 perc múlva kiveszi, ráfektet egy sajtszeletkét és visszatolja kis időre, míg a sajt rá nem olvad. Tanácsok: Ezt főleg, grillezésre ajánlom! A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |