Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg pulykamell
30 dkg zöldborsó
1 evőkanál vaj
2 g fokhagyma
1 db piros húsú kaliforniai paprika
25 dkg párolt rizs
1 fej vöröshagyma
olívaolaj
reszelt sajt
½ dl bor

bors

Elkészítés:
A rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon. Belereszeljük a fokhagymát. A piros kaliforniai paprikát apróra vágva beletesszük, egy kevés bort aláöntünk.






Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a rizst, majd jól összeforgatjuk. Egy tálkát bevizezünk, beletöltjük a zöldséges rizses húst, majd egy tányérra kiöntjük a formát. Tetejét reszelt sajttal megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós zöldségkrém » Gyoztes pulykamell » Zöldborsós sertéstokány » Zöldborsós-mandulás rizs
» Zoldseges pulykamell » Magyaros pulykamell » Sajtos rakott pulykamell » Almás-citromos pulykamell
» Zöldborsós gombaragu » Zöldborsós csirkeragu » Göngyölt pulykamell 2. » Zöldborsós rizses csirke
» Zöldborsós tokány » Gyümölcsös pulykamell » Sajttal töltött pulykamell » Pulykamell Lucifer módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.