Tutireceptek.hu fejléc

Marika pulykamell tortája recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

1 kg pulykamell,
1 cs. szeletelt bacon szalonna,
1 cs. szeletelt sajt,
5-6 db gomba, Delikát 8 Ételízesítő,
2-3 tojás

Elkészítés:

Egy kerek formájú jénait alul zsiradékkal vagy szalonnával kibélelünk. A vékony pulykahús szeleteket Delikát 8 ételízesítővel megszórjuk, és a jénaiba rakunk belőle, arra szeletelt gombát, majd a sajtszeleteket és ezt addig ismételjük, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére a tojásokat kis tejjel jól felverjük és a szalonnás felső rétegre öntjük. Lefedve 30-40 percig sütjük, a fedőt levéve még a szalonna megsütéséig takarékon hagyjuk. Krumplipürével csodálatos. Tortaszerűen vágjuk fel és svanyúságot is kínálunk mellé.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marika szelet » Pulykamell paraj paplanban » Pulykamell Gellért módra » Pikáns leves pulykamellből
» Marika répasütije » Gyümölcsös pulykamell » Pulykamell Kormi módra » Szerb királyok máktortája
» Csőbensült pulykamell » Rakott pulykamell » Gombás-hagymás pulykamell » Búbos pulykamell
» Nyuszika répatortája » Kapros pulykamell » Camay Atomtortaja » Pulykamell pórémártással


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.