| Marika pulykamell tortája receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg pulykamell, 1 cs. szeletelt bacon szalonna, 1 cs. szeletelt sajt, 5-6 db gomba, Delikát 8 Ételízesítő, 2-3 tojás Elkészítés: Egy kerek formájú jénait alul zsiradékkal vagy szalonnával kibélelünk. A vékony pulykahús szeleteket Delikát 8 ételízesítővel megszórjuk, és a jénaiba rakunk belőle, arra szeletelt gombát, majd a sajtszeleteket és ezt addig ismételjük, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére a tojásokat kis tejjel jól felverjük és a szalonnás felső rétegre öntjük. Lefedve 30-40 percig sütjük, a fedőt levéve még a szalonna megsütéséig takarékon hagyjuk. Krumplipürével csodálatos. Tortaszerűen vágjuk fel és svanyúságot is kínálunk mellé. A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |