| Pulykamell párolt gyümölcsökkel receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg pulykamellfilé, só, bors, őrölt fahéj, 1 friss vagy konzervananász, 2 db körte, 2 db édesebb alma (starking vagy jonagold), 2 db alma, 100 g magozott cseresznye, 2 evőkanál méz, 1 dl édes fehérbor, margarin Elkészítés: A pulykamellet vágd fel szeletekre, és ízesítsd meg sóval, borssal, fahéjjal, majd bő margarinban süsd meg. Ha elkészült, tedd félre, és tartsd melegen. A hús zsiradékában karamellizáld a mézet, és dobd rá a gerezdekre, cikkekre vágott gyümölcsöket. Adj hozzá kevés bort, és párold puhára. Ha szükséges, akkor önts hozzá még egy kevés bort. A húst a gyümölcskörettel együtt tálald. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Katalin1962 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |