| Puding variációk receptSütemények, édességek Hozzávalók: 3 különböző puding (amit gyermekünk szeret), 20 dkg háztartási keksz, 20 dkg eper, málna, kisebb bogyós gyümölcs, tejszínhab, citromfű. Elkészítés: A zacskó utasításai szerint főzzük meg a pudingokat. Készítsünk elő jó pár üvegpoharat és egy mélyebb tepsit, amibe beleférnek a poharak. Tegyünk bele jeget és kevés vizet. Töltsünk az első pudingból annyit, hogy a pohár ¼-ig érjen. Tegyük a jégfürdőbe, hogy megdermedjen. Jöhet rá a második fajta puding, melyet ismét a fürdőbe állítunk. Most egy rész tört keksz, megint puding. Végül a tetejére gyümölcs és tejszínhab. A rétegek sorrendjének csak a képzeletünk szab határt, lényeg, hogy a puding után fürdő jöjjön. Még színesebbé tehetjük a poharakat, ha nem állítva, hanem kissé ferdén öntjük bele a pudingot, így hosszabb fürdő kell, de mikor kész és egyenesen áll a pohár igazán szépen mutatnak benne a ferde pudingcsíkok. A receptet beküldte: badonyimariaeva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |