Tutireceptek.hu fejléc

Puding variációk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 különböző puding (amit gyermekünk szeret),
20 dkg háztartási keksz,
20 dkg eper, málna, kisebb bogyós gyümölcs,
tejszínhab,
citromfű.

Elkészítés:
A zacskó utasításai szerint főzzük meg a pudingokat.
Készítsünk elő jó pár üvegpoharat és egy mélyebb tepsit, amibe beleférnek a poharak.
Tegyünk bele jeget és kevés vizet.
Töltsünk az első pudingból annyit, hogy a pohár ¼-ig érjen.
Tegyük a jégfürdőbe, hogy megdermedjen.
Jöhet rá a második fajta puding, melyet ismét a fürdőbe állítunk.
Most egy rész tört keksz, megint puding.
Végül a tetejére gyümölcs és tejszínhab.
A rétegek sorrendjének csak a képzeletünk szab határt, lényeg, hogy a puding után fürdő jöjjön.
Még színesebbé tehetjük a poharakat, ha nem állítva, hanem kissé ferdén öntjük bele a pudingot, így hosszabb fürdő kell, de mikor kész és egyenesen áll a pohár igazán szépen mutatnak benne a ferde pudingcsíkok.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos-almás kocka » Pudingos-tejfölös süti » Grízpuding meggyöntettel » Meggyes-pudingos
» Sült dinnyepuding » Epres-pudingos süti » Csokis grízpuding » Kókuszos rizspuding
» Csokipudingos kocka » Pudingos finomság » Almás-pudingos sütemény » Gyümölcspuding eperből
» Birsalmás yorkshire puding » Húspuding » Kekszes -pudingos süti » Amerikai puding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.