Tutireceptek.hu fejléc

Póréhagyma mártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 nagyobb póréhagyma karikákra vágva
vaj
1 dl tejszín
1 tömlős natúr sajt
1/2 csokor petrezselyemzöld finomra aprítva

bors

Elkészítés:
A felkarikázott póréhagymát vajon megfuttatjuk, sózzuk-borsozzuk. Pár perc párolás után beleszórjuk a petrezselymet, majd a sajttal és tejszínnel 5 percig forraljuk. Húsok, halak mellé vagy mártogatósnak kiváló. Jó étvágyat.

Tanácsok:
90 napozók fehérje napon fogyaszthatják!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: nyuszika79


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtmártásos csirke » Karfiol vastagmártással » Pikáns szilvamártás » Torma mártás
» Tejbedara datolyamártással » Húsgombócok sajtmártással » Csirkemell sajtmártással » Őzcomb pikáns mártással
» Finom tormamártás » Kolbász lengyel mártással » Gnocci olaszos mártásban » Tőkehal mustármártással
» Gombamártás tarhonyával » Vese pikáns mártás » Sajtmártásos husi » Póréhagymás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.