Tutireceptek.hu fejléc

Pityókapalacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 kg pityóka (burgonya), 1-2 db tojás, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 kanál liszt, só, bors. A sütéshez: olaj.

Elkészítés:
A pityókát - azaz a burgonyát - nagyobb lyukú reszelőn, míg és a fokhagymát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük, majd a többi hozzávalóval együtt összedolgozzuk. Kézzel golyókat formázunk, majd kilapítjuk és úgy tesszük a forró olajba, ahol pirosra sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges makaróni » Gnocchi » Káposztás csiga » Zöldséges rolád
» Édes tészta » Pizzás tészta » Lasagne egyszerűen! » Rácsos-rebarbarás linzer 2
» Teljes kiőrlésű palacsinta » Lazagna Marianntól » Tojásos prósza » Rakott bolognai penne
» Zsemle felfújt » Zöldséges tészta Rhosyn módra » Pupusas » Sült, sajtos makaróni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.