Tutireceptek.hu fejléc

Piemonti csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-6 db egész csirkecomb,
2 evőkanál oliva olaj,
fél kg paradicsom,
egy fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
babérlevél,
rozmaring ágacska,
só,
bors.

Elkészítés:
Az olívaolajon párold meg az összevágott vöröshagymát, utána tedd bele a zúzott fokhagymákat, kicsit forgasd át, majd tedd rá csirkecombokat (ha fogyókúrázol bőrözd le előtte). Sózd, borsozd, dobd rá a babért és a rozmaringot, majd az összevágott paradicsomot. Főzd puhára. Szedd ki a húsokat, és a mártást paszírozás után öntsd rá.
Tálalás: csőtésztával, kis reszelt sajttal. Fogyókúra esetén edd köret nélkül, kis olivaolajos,citromos salátával, uborkával.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes spanyol csirke » Gombás csirkemájragu » Fehérborban főtt csirke » Barackos tejszínes csirke
» Szecsuáni csirke » Sókéregben sült csirke » Duplahagymás csirkecomb » Mézes-naracsos csirkemell
» Currys csirkemell » Mártásban sült csirke » Csirkés-gombás lasagne » Makaróni csirkehússal
» Spenótos csirkemell » Tartáros csirkecombok » Csirkehúskrém » Rakott csirke III.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.