Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes hagyma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 fej hagyma l dl olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors, vaj.

Elkészítés:
A hagymát forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd párpercig lefedve főzzük. Lecsöpögtetjük és félbevágjuk, vágási felületével felfelé egy kivajazott tepsibe rakjuk. Sózzuk borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal és középmeleg sütőben egy órán át sütjük. A petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.(gazdagíthatjuk reszelt sajttal is).


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaporleves zöldhagymával » Póréhagyma-saláta másként » Baconos-hagymás muffin » Fokhagymás húspástétom
» Hagymás burgonyasaláta » Hagymás burgonyalepény » Fokhagymás padlizsán » Francia hagymakosárkák
» Póré- és hagymasaláta » Francia póréhagymaleves » Lilahagymás krumplipüré » Fokhagymás masni
» Póréhagymás csirkemell » Hagymás csicsókasaláta » Petrezselymes tócsni » Francia hagymaleves 1


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.