| Petrezselymes csirke receptHúsételek Hozzávalók: 4egész csirkecomb kb 1dl citromlé ételízesítő bors 2ek kukoricaliszt 1dl víz 2dl tejszín, kis csokor petrezselyem Elkészítés: A combokat előkészítjük (alsó felső combra). A citromléből, kis borsból és ízlés szerinti ételízesítőből "páclevet" készítünk. Ebben a lében pár percig áztatjuk a combok, mind a két felét. Kissé kiolajozott tepsibe tesszük, lefóliázzuk és 20-25 percig pároljuk a sütőben. Ezalatt a kukoricalisztet, a vízzel, a tejszínnel és az apróra vágott petrezselyemmel alaposan elkeverjük, és a párolás végén a húsra önjük. Fólia nélkül visszatesszük a sütőbe, és lepirítjuk. Tanácsok: Tartáralapos salátát szoktam készíteni hozzá, amibe vastagra reszelt sajtot, és kis almadarabokat teszek. Ill. rizzsel tálalom. Könnyű, és nagyon finom kaja:) Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: Gigi...26 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |