Tutireceptek.hu fejléc

Kapros csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
só,
fehér bors,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk, és négy darabra vágjuk.
Kicsit kiklopfoljuk, és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével.
Megsózzuk, borsozzuk, és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején.
Megpirítani nem szabad!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-diós csirkemell » Csirkemell tüzdelve » Húsvéti rakott csirkemell » Barackos rakott csirkemell
» Ropogós csirkemellfalatok » Tojásos-kapros csirkemell » Mustáros tepsis csirkemell » Almás csirkemellfilé
» Párolt csirkemell » Húsvéti töltött csirkemell » Áfonyalekváros csirkemell » Joghurtos csirkemell II.
» Mézes-naracsos csirkemell » Padlizsános csirkemell » Baszk csirkemell » Csirkemell töltve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.