| Pékpecsenye receptEgytálételek Hozzávalók: 15dkg füstólt húsos szalonna 1kg burgonya 3 fej hagyma 1/2 kg sertés comb 2 dl fehérbor só,őrölt fehér bors Elkészítés: A hagymát,burgonyát megpucoljuk,majd karikákra vágjuk. A sertés combot apró kockára vágjuk Tűzálló edényt kibélelünk szalonnával,majd sor burgonya,só,bors,hagyma,apróra vágott hús,ismételni mig minden elfogy. Akkor a legjobb ha szalonna csak alul és legfelül kerül.Mikor ez meg van ráöntjük a bort és elő melegitett sütőben készre pároljuk, Tanácsok: Csak addig van dolog vele mig össze rakod,a hústól függően 30-40 perc alatt megvan. Jó étvágyat! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: Germana Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |