| Csirkével töltött padlizsán receptEgytálételek Hozzávalók: 2 közepes méretű padlizsán 1 tojás só, bors tárkony, petrezselyemzöld 50 dkg csirkemellfilé 2 paradicsom 5-5 dkg ementáli és füstölt sajt 3 szál újhagyma Elkészítés: A padlizsánt félbevágjuk, kikaparjuk a belsejét. Az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott, fűszerezett csirkemellet, a megnyúzott, felkockázott paradicsommal, padlizsán belsejével, és félkészre sütjük. A kihűlt csirkeraguba belekeverjük a tojást, s megtöltjük vele a padlizsánokat. Ráreszeljük a sajtot, és sütőben készre sütjük. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |