Tutireceptek.hu fejléc

Parmezánchips recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 före:

8 evőkanálnyi durvára reszelt paremzán

Elkészítés:
Egy serpenyőt szárazon felhevítünk. Két részletben sütjük a sajttallérokat: először négy evőkanálnyi sajtot terítünk szét egyenletesen a serpenyőben, négy kis kört formálva. Amikor a zsír nagy része kisül a sajtból, a sajt elkezd megkeményedni, ekkor egy lapáttal alányúlva mindegyiket megfordítjuk és aranyszínűre sütjük a másik oldalukat is. Ugyanígy járunk el a maradék sajttal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos gofri » Óriás rongyos kifli » Sajtos süti » Joghurtos sós rudak
» Medvehagymás pogácsa » Szőrös pogácsa » Leveles hagymás lepény » Extra gyors sajtos rúd
» Leveles tepertös pogácsa » Csokis pisztáciatorta » Gombás-sonkás sörkorcsolya » Fahéjas-mézes sütemény
» Virslis partifalatkák » Tejfölös krumplifuta » Sárgarépás pogácsa » Mandulás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.