Tutireceptek.hu fejléc

Parmezánchips recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 före:

8 evőkanálnyi durvára reszelt paremzán

Elkészítés:
Egy serpenyőt szárazon felhevítünk. Két részletben sütjük a sajttallérokat: először négy evőkanálnyi sajtot terítünk szét egyenletesen a serpenyőben, négy kis kört formálva. Amikor a zsír nagy része kisül a sajtból, a sajt elkezd megkeményedni, ekkor egy lapáttal alányúlva mindegyiket megfordítjuk és aranyszínűre sütjük a másik oldalukat is. Ugyanígy járunk el a maradék sajttal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamelizált cukor dióval » Házitündér sajtos pogácsa » Burgonyás fánk virslivel » Kocós pogácsa
» Szezámmagos virslis kifli » Sajtos kréker 4 hozzávalóból » Káposztás pogim » Cukkinis palacsinta
» Leveles hagymás lepény » Virslis-sonkás kifli » Csirkemájas Palacsinta » Hagymás-sonkás muffin
» Krumplis ropogós » Sajtkrémes minifánk » Köményes/sajtos sós » Burgonyás sós teasüti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.