| Paprikáskrumpli Csabai kolbásszal receptEgytálételek Hozzávalók: Hozzávalók 2 személyre: - 1 fej vöröshagyma - 6 db burgonya - 2 ek. olaj - 1 tk. pirospaprika - 2 db 2-3 cm-es házikolbász - só ízlés szerint Elkészítés: Olajon a kockára vágott vöröshagymát megpárolom, a hosszába felvágott krumplit ráteszem. Majd rászórom a pirospaprikát, elkeverem. Annyi vizet öntök rá, hogy a krumplit ellepje. Beleteszem a kolbászt, ízlés szerint sózom és fedő alatt puhára főzöm. (ez kb. fél óra) Tanácsok: Sokkal finomabb mint a hagyományos paprikáskrumpli, mert a kolbász pikáns, füstölt ízt kölcsönöz a krumplinak. Ebbe a fajta ételbe csipetkét nem szokás szaggatni. A receptet beküldte: Yndre Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |