Tutireceptek.hu fejléc

Paprikáskrumpli Csabai kolbásszal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre:
- 1 fej vöröshagyma
- 6 db burgonya
- 2 ek. olaj
- 1 tk. pirospaprika
- 2 db 2-3 cm-es házikolbász
- só ízlés szerint

Elkészítés:
Olajon a kockára vágott vöröshagymát megpárolom, a hosszába felvágott krumplit ráteszem. Majd rászórom a pirospaprikát, elkeverem. Annyi vizet öntök rá, hogy a krumplit ellepje. Beleteszem a kolbászt, ízlés szerint sózom és fedő alatt puhára főzöm. (ez kb. fél óra)

Tanácsok:
Sokkal finomabb mint a hagyományos paprikáskrumpli, mert a kolbász pikáns, füstölt ízt kölcsönöz a krumplinak.
Ebbe a fajta ételbe csipetkét nem szokás szaggatni.


A receptet beküldte: Yndre


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbásszal töltött paprika » Csabai krokett » Sajtkrém - kolbásszal » Kolbásszal töltött karaj
» Nokedlis paprikáskrumpli » Rizses lecsó kolbásszal » Csabai csirkecomb » Tojásmártás kolbásszal
» Csabai makaróni » Csicsókaleves kolbásszal » Lebbencsleves kolbásszal » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Csicseriborsós finomság » Nikujaga » Birsalmás sertéskaraj » Besameles újkrumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.