Tutireceptek.hu fejléc

Paprikás meglepetés recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Sertés vagy borjúpaprikás 50 dkg húsból,
1 kg burgonya,
1,5 dl tej,
5 dkg vaj,
só,
15 dkg reszelt trapista sajt.

Elkészítés:
A sertés vagy borjúhúsból a szokásos módon paprikást készítünk.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük.
Ha megfőtt akkor a levét leszűrjük és összetörjük, tejjel és a vajjal simára keverjük.
Egy hőálló tálat kivajazunk, belesimítjuk a burgonyapürének a felét.
Rámerjük a pörköltet (ne legyen sok leve a húsnak) majd a burgonyapüré másik felét is rásimítjuk. Reszelt sajttal megszórjuk, sütőbe tesszük és addig sütjük, amíg a sajt ropogós nem lesz.
(a sajt ne égjen meg, mert megkeseredik)


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köményes-paprikás sajtkrém » Marokkói halpaprikás » Csirkepaprikás puliszkával » Paprikás hal
» Pulykabütyök paprikás » Paprikás pogácsa » Csokis meglepetés muffin » Halpaprikás bográcsban
» Paprikás szegedi módra » Rántott paprikás kelbimbó » Hamis paprikás krumpli » Cukkini paprikás
» Zöldbabos csirkepaprikás » Paprikás cukkinifőzelék » Sült paprikás fetasajtkrém » Paprikás kolbászgulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.