Tutireceptek.hu fejléc

Sült paprikasaláta. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kg paprika, olaj, só, cukor, ecet.

Elkészítés:
A paprikákat megmosva és lecsöpögtetve a parázs fölé rakjuk és néha átforgatva sütjük a feketedésig. Még melegen a héjától megtisztítjuk Az olajból, cukorból, sóból, ecetből, kevés vízzel páclevet készítünk, és beletesszük a paprikát. Alaposan lehűtjük és legalább egy napig hagyjuk állni fogyasztás előtt, hogy az ízek összeérjenek. Sültekhez kiváló.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szupergyors lencsesaláta » Svéd gomba » Hagymás zeller saláta » Zöld saláta újra gondolva
» Görög parasztsaláta » Gyermekláncfű-saláta » Juhtúrós paradicsomsaláta » Póréhagyma-saláta másként
» Mustáros lencsesaláta » Majonézes zellersaláta » Káposztasaláta paleo módon » Caciki
» Tarka tavaszi saláta » Zelleres halsaláta » Spárga saláta másként » Jérce-saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.