Tutireceptek.hu fejléc

Pálffy-sertésborda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg karaj
1 cs.leveszöldség
1 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
kis mustár,
töröttbors
50 dkg zölborsó
citromhéj
1 dl fehérbor
zsir, vagy olaj

Elkészítés:
A kicsontoztott húst kissé kiverkük besozzuk, és lisztbe megforgatjuk,és olajban hirtelen kisütjük, majd félre tesszük. A fenn maradt zsirban megfonnyasztjuk a hagymát,hozzá adjuk a megtisztitott karikákra vágott zöldséget és a borsót, felöntjük 1 dl vizzel és a borral,rátesszük a hússzeleteket és puhára pároljuk. Ha megpuhult, meghintjük liszttel, izesitjük cukorral, mustárral citromhéjjal,hagyjuk egyet forrni és rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» "Ezersziget" csirke » Ruccolával töltött csirkecomb » Kínai borsos csirke » Galyasági töltött pecsenye
» Temesvári sertésragu » Mustáros hagymás tarja » Baconos máj » Sajttal töltött csirkecomb.
» Tejfölös karaj » Füstölt sonkás karaj szeletek » Békacomb bundában » Rakott csirke olasz módra
» Sült csülök egyszerűen » Szűzpecsenye pikáns mártással » Juhtúrós csirkemell » Csirkemell palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.