| Pálffy-sertésborda receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg karaj 1 cs.leveszöldség 1 db vöröshagyma 1 evőkanál liszt kis mustár, töröttbors 50 dkg zölborsó citromhéj 1 dl fehérbor zsir, vagy olaj Elkészítés: A kicsontoztott húst kissé kiverkük besozzuk, és lisztbe megforgatjuk,és olajban hirtelen kisütjük, majd félre tesszük. A fenn maradt zsirban megfonnyasztjuk a hagymát,hozzá adjuk a megtisztitott karikákra vágott zöldséget és a borsót, felöntjük 1 dl vizzel és a borral,rátesszük a hússzeleteket és puhára pároljuk. Ha megpuhult, meghintjük liszttel, izesitjük cukorral, mustárral citromhéjjal,hagyjuk egyet forrni és rizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |