| Padlizsán-, spenót- és sütőtökrakás receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 20 dkg sütőtök, vékonyra szeletelve 70 dkg paradicsomszósz 8 dkg bébispenót 4 újhagyma, hosszában vékonyra szeletelve 10 dkg reszelt mozzarella sajt 4 dkg pirított fenyőmag Elkészítés: Vágjuk le a padlizsán alját, majd hosszában vágjuk 10 darab 5 mm-es szeletre. Az első és az utolsó szeletet dobjuk ki, a többit pedig tegyük tésztaszűrőbe, alaposan sózzuk meg, és hagyjuk állni 10 percig. Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd papírtörlővel töröljük át. Ezután sütőtökkel együtt kisebb adagokban süssük egy felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg megpuhul. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |