Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack krémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg őszibarack
2 tojás sárgája
1 kanál cukor
1 dl tejszín
fahéj
citromlé
szegfűszeg

Elkészítés:
A meghámozott, felszeletelt barackot citromhéjjal,szegfűszeggel,fahéjjal és a cukorral kb 6-7 dl vízben felfőzzük,majd kihűtjük.Az egészet turmixgépbe öntjük és hozzáadjuk a tojás sáráját, a tejszínt,majd az egészet habosra keverjük.Hidegen tálaljuk.
Jóétvágyat!


A receptet beküldte: Zsebi74


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszibarack leves » Kukorica krémleves » Lyoni őszibarack » Joghurtos eper krémleves
» Kelkáposztakrémleves light » Tejszines őszibarackleves » Fagylalt őszibarackkal » Almakrémleves sárgarépával
» Halkrémleves (4 főre) » Burgonya krémleves » Hideg Uborkakrémleves » Kelbimbó krémleves
» Spárgakrémleves másként » Zellerkrémleves » Eperkrémleves mentával » Sajtos brokkolis krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.