| Ostyalapok gazdagon töltve receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 csomag ostyalap 10 dkg kristálycukor 10 dkg porcukor 10 dkg dió 25 dkg Rama margarin 3 púpozott evőkanál kakaó kiskanálnyi olaj Elkészítés: A kristálycukrot állandóan kevergetve egy edényben szép világosbarnára pirítjuk.A diót durvára daraboljuk,és a pirított cukorhoz adjuk.Egy olajozott tányérra öntjük,és hagyjuk kihűlni,megdermedni.Ha megdermedt,apró darabokra daráljuk,vagy porrá törjük. A margarint a porcukorral és a kakaóval habosra keverjük,és hozzákeverjük az összetört grillázst is. Ezzel a krémmel töltjük meg az ostyalapokat,tetejét pár órára lenyomatjuk.Végül a tetejét és az oldalát is megkenjük a krémmel. Megforrósított késsel hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk. A receptet beküldte: Bévi48 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |