Tutireceptek.hu fejléc

Omlett puffancsok recept

Kategória:
 Tojásételek
 Zöldséges ételek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
3 cs petrezselyem
só, bors, pirospaprika, csipet fahéj, szerecsendió, késhegynyi szódabikarbóna,
10 db tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat apróra vágjuk, hozzákeverjük a felvert tojáshoz. Kicsit állni hagyjuk.
Forósitjuk az olajat 4 részes omlettsütőben, és két oldalán sütjük.

Tanácsok:
Forró legyen az olaj, hogy ne szívja magába, szürőn még lecsepeg a felesleg.
Nagyon jó fokhagymás joghutros uborkasalátával, és pitában. Egyéb vegyes zöldsalátával kitünő.
Szíriában tanultam. Tojásallergiám nem jött ki tőle, talán a zöldségek közömbösítő hatása miatt.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: omjazmin


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos tésztaomlett » Sajtos omlett » Bakonyi omlett » Fokhagymás-paprikás omlett
» Aszalt szilvás puffancsok » Gazdag omlett » Almás puffancsok » Zabos omlett
» Póréhagymás omlett » Vargányás omlett » Zöldséges omlett » Gombás-cukkinis omlett
» Almás omlett » Zöldséges kenyérpuffancsok » Omlett Justy módra » Színes omlett


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.